Gözlemlediğim problemler(Şahsi Fikrimdir)
1. Bir patch sorununun çözümlenmesi için 1 hafta bekledik bekliyoruz ve bu kısa yada uzun sürede ne kadar oyuncu kaybı olduğunun farkında mısınız ?
2. Oyun içerinde neden online destek yok? Bir admin olsun oyun yardımcısı olsun yeni başlayanlara yardım edicek oyun ve oyun güzergahını anlata bilecek birilerinin olması gerektiğini düşünüyorum
3. Bugların farkında mısınız? Kasap olarak nitelendirdiğimiz mob kendine hasar basacağı zaman oyun donuyor ve donanım hatasıda bununla birlikte süregelidi 1 haftadır(belki daha fazla 1 haftadr oynuyorum)..
4.AP fiyatları beta bir oyun açısından yüksek değil mi?
5.Normal botların düzensizliği? Ordu değiştir butonun neden var olduğu tartışılır ..Neye kime göre ve ne için ordu değiştircez ki karşı tarafın ordusunu ve gücünü saldırmadan göremezken.. Ayrıca her mmo oyununda botlar her oyuncu için fazla zorlanmadan kesilebilen konumdaydı şu ana kaar oynadığım online oyunlarda burda ise tüm iksirlerimi kullanıp kesemediğim botlar war askerlerimin yüzde 75 son seviye olmasına rağmen bi düzenleme şart bence..
6.Forum şu anda hiçbir şey için yeterli değil ne görevler hakkında ne pvp nede nesneler.. Daha çok hitabet ettiği kısım küçükler olunca herkes kendi çözemiyor tabi ..
Sadece şahsi fikrimdir hepsi. yararlı olmak amacı ile sorun çözümlerine daha kolay erişmek için hepsini belirtmek istedim belki tam bırakırken birileri bu oyunu bu sebeplerden verdiğiniz mantıklı cevaplar üzerine bir şans daha verebileceklerini düşündüm sevgiler...